Med Hjärtat som Drivkraft – Lev & Arbeta i Flow

Vill du få fatt i din egen längtan och drivkraft och veta hur du kan skapa det liv du vill – med glädje?

Med ett lexikon på fickan och hjärtat som drivkraft genomförde jag 2008 min dröm att bygga upp och driva ett hotell i Spanien. Mina erfarenheter som bla entreprenör, sökare, coach och Mindfulnessinstruktör har gett upphov till fem workshops om att leva från hjärtat:

Under vårterminen 2019 erbjuds fem workshops för dig som vill uppleva mer Flow i din vardag och arbetsliv. Genom övningar enskilt och i grupp utforskar du din egen längtan och dina drivkrafter. Med konkreta verktyg får du tillgång till din inre kompass – så när vardagens ”måsten” drar dig åt olika håll kan du stå stadigt och hålla riktningen mot dina mål och det du vet är sant.

Om Magnus: ”För 15 år sedan började en inre resa som skulle förändra mitt liv. Jag var fast i begränsande tankar om hur jag själv och livet skulle vara. Genom meditation, kurser och eget sökande fick jag kontakt med något som varit dolt för mig länge: min inre drivkraft och tillgången till hjärtats egen intelligens. Livet tog en helt ny riktning och valen jag gjorde blev enkla och självklara bortom huvudets grubblande. I det inre resulterade det i en känsla av glädje och i det yttre att jag på tre år realiserade min dröm att bygga upp ett hotell i Spanien.”

Under våren kan du komma på en workshop eller alla. Vi kommer att erbjuda ett too-good-to-be-true coachingpaket under kursens gång. Ett unikt tillfälle att känna dig mer hemma i dig själv och skapa det liv du vill leva!

”Think with your head and follow your heart”

Anmälan:
Sker via epost till magnus@quensel.nu.

Kurstillfällen 2019:
Tisdagar kl 18-20:30. 5/2, 5/3, 2/4, 7/5, 4/6

Pris:
250 SEK per kväll eller 1000 SEK för samtliga.

Coaching-erbjudande:
2500 SEK för 5 tillfällen (+ moms)

Kontakt:
Magnus Quensel
magnus@quensel.nu
outofyourmind.se
0709-950584