Bli den du är – genom yoga och andra själsliga verktyg

Varmt välkomna till en serie workshops som syftar till att hjälpa dig hitta djupare in i dig själv, (åter)upptäcka dina gåvor och börja skapa det du känner dig guidad till att skapa, i den nya tid, det nya paradigm, vi nu går in i. Vi kommer genom olika typer av övningar, meditationer mm. undersöka vilka vi är och vad vi vill osv., bortom våra rädslor, präglingar och begränsade föreställningar. Vi kommer på olika sätt arbeta kring följande frågeställningar: ”Vem är jag?”, ”Vad vill jag?”, ”Vad är mitt livssyfte?” och ”Vad längtar jag efter att få skapa och ge uttryck för i den nya världen?”

Genom verktygen yoga (medvetna kroppsrörelser, andningsövningar och olika meditationer), Modern Energy tapping (tappning på olika punkter för att arbeta med vår energikropp), avspänningsövningar, existentiella frågeställningar, flödesskrivande, ljudhealing samt enkla ritualer kommer du på ett mjukt och kärleksfullt sätt bli guidad i att undersöka de här frågorna. Metoderna kommer även kunna hjälpa dig att ”bli den du är” genom att återställa din balans samt förbättra din hälsa och öka din energinivå mm. Du kommer även få med dig en del övningar som du kan fortsätta göra mellan träffarna. Man kan vara med på en workshop eller flera. Varje gång har ett specifikt tema som också är kopplat till ett av elementen, som vi kommer utgå ifrån på olika sätt.

Vi är redan perfekta som vi är så det handlar inte om att vi ska bli en ”bättre version av oss själva” utan att vi ska komma ihåg vilka vi är och börja leva våra liv i sanning, frihet, lycka och harmoni.

20/1 Tema: Självkärlek och att få kontakt med sitt hjärta. Element: Vind

10/3 Tema: Självkännedom och att få kontakt med sin inre kraft. Element: Eld

14/4 Tema: Manifestera ditt drömliv. Element: Jord

5/5 Tema: Helande ljud och vibrationer. Element: Eter

26/5 Tema: Vad vill bli skapat genom mig? Element: Vatten

 

Tid:9.30-12.30

Investering:400 kr/tillfälle

Plats:Hälsans Hus, Fjällgatan 23 B

Privat konsultation:Det finns möjlighet att få en privat konsultation för att sen få med sig ett program med övningar som är skräddarsydda efter dig och din process. Du får då också möjlighet att få guidning och stöttning i din process. Första tillfället tar ca 1,5 h och kostar 800 kr, uppföljningsträffar tar ca 1 h och kostar 650 kr/gång. 10 gånger = 5000 kr.

Lärare är Ida Nissle, som är utbildad yogalärare, yogaterapeut, Angelic Reiki®Healing Master bl.a. samt har gått kurser inom andra helandemetoder, mediumskap, shamanism och existentiella samtal mm. mm. Ida har även själv under många år genomgått en djup transformation och har nu som del i sin livsuppgift, att med ett kärleksfullt hjärta och en varm och stöttande energi, hjälpa och guida andra i deras inre resa…..