magnus

Magnus Quensel

Magnus har över 15 års erfarenhet av coaching och Mindfulness och i att leda människor i deras professionella och personliga utveckling. Utöver sin professionella kunskap kombinerar han intellekt och hjärna; hjärta och känslighet. Han står med fötterna på jorden och är samtidigt nyfiken för hur människors inre fungerar.

Magnus är en kreativ och utanför boxen-tänkande entreprenör. Tidigare i sin karriär har han bland annat startat upp resorten La Finca i Spanien som han fortfarande äger.

Ida_Hemsida_2

Ida Nissle

Att hjälpa människor har alltid varit en stark drivkraft hos Ida. Tillsammans med hennes passion för personlig utveckling, andlighet och hälsa har det format ett yrkesliv som bl.a. lärare, fritidspedagog, yogalärare, yogaterapeut och Angelic reiki®healing master.

Idag arbetar Ida som yogalärare för företag, ungdomar med funktionsnedsättningar och förskolebarn samt som yoga-utbildare för den ideella organisationen ”Drömmen om det goda”. Ida håller även privata kurser, workshops och ger privata sessioner.

niklas

Niklas Heckscher

Niklas är en erfaren pedagog, som vet hur man utbildar på ett inspirerande och lättbegripligt sätt. Han är van att sätta upp motiverande mål och coacha dig längs vägen. Niklas arbetar för närvarande även på SOK som rådgivare åt Sveriges främsta idrottare.

Niklas har en bred bakgrund när det gäller arbete med människor: grundskolelärare, landslagstränare och förbundskapten för svensk kvinnlig gymnastik är några meriter. Har både studerat och utbildat inom en rad områden såsom träningslära, idrottspsykologi och coachning.

Vad säger de som varit med

 • Bra var nivå på kursen som gav enkla verktyg att använda själv. Att ta micropauser i vardagen var kanske det viktigaste jag fick med mig. Jag önskar att kursen hade fortsatt ett tag till.

  Jhimmy L. CBRE / Associate Director
 • "...Både Magnus och Niklas har en fantastisk förmåga att skapa en avspänd miljö och känsla, vilket gjorde att hela gruppen kände stor tillit gentemot dem. Vi fick många värdefulla tips på praktiska övningar att använda, vilket var till stor glädje för alla då mäklarvardagen oftast sker i ett högt tempo med stora känslor inblandande"

  HusmanHagberg husmanhagberg.se
 • "Magnus och Niklas, kombinerar gedigen arbetslivserfarenhet och Mindfulness-kunskap med glädje och personliga erfarenheter... Att de fick tio entreprenörsdrivna kvinnor till att ständigt längta till nästa mindfulness-tillfälle säger en del om deras förmåga att finna lugnet på arbetsplatsen"

  Clarify clarify.se
 • "Magnus och Niklas ledde oss in i ett lugn där tankar och diskussioner öppnades upp. Konkreta tips i en skön mix med praktiska övningar gjorde att man hela tiden höll intresset och nyfikenheten vid liv.”

  Patrik Tengwall Stockholm Globe Arenas
 • ”Niklas erfarenhet som pedagog lyste igenom, och Magnus mångåriga erfarenhet från personlig utveckling, gör dem till ett perfekt team.”

  John Carlbäck SAS Institute